Zdravíme Vás, čitatelia nášho blogu. V tejto časti sme sa rozhodli venovať pozornosť vaporizačným melasám, ktoré sme začali toto leto používať ako novinku zo sveta vodných fajok.

Vaporizačné melasy

Základom vaporizačnej melasy je celulóza a glycerín, bez akéhokoľvek obsahu tabaku alebo nikotínu. Používaná melasa je vysoko kvalitná aj vďaka pridaniu prírodného medu. Celulóza dokáže na seba naviazať a udržať melasu, čo ju robí veľmi silným konkurentom voči ostatným tabakovým náhradám. V krátkosti povedané, je to novinka, ktorá má pôvod v neďalekom Nemecku. Výrobca sa tiež rozhodol staviť na istotu, keď začal kopírovať rôzne popuárne tabakové chute svetových výrobcov. Tým pádom neexperimentuje s vlastnými prúchuťami, ale znásobuje chuťový pôžitok už dávno overenej kvality. Táto možnosť je výborná náhrada pre nefajčiarov, ktorí si prišli vyslovene vychutnať dym, chuť a príjemné posedenie pri vodnej fajke bez akéhokoľvek obsahu nikotínu. Nebojíme sa tvrdiť, že výrazná chuť by určite poskytla chutné fajčenie s kvalitným dymom aj pre pravidelného fajčiara vodnej fajky, ktorý sa samozrejme nebojí skúšať iné veci.

Nikto z nášho teamu nebol veľkým zástancom a fanúšikov beznikotinových náhrad na nabíjanie vodných fajok. Vyskúšali sme za obdobie, ktoré sa venujeme vodným fajkám rôzne varianty. Žiadna z nich nedokázala uspokojiť naše požiadavky, pokiaľ sme nenarazili na Vaporizačné melasy. Tie si veľmi rýchlo získali naše uznanie.